Despre noiMOBILA S.A. este o societate cu capital privat parte a unui grup de firme cu diverse domenii de activitate: producție mobilier și tapițerie, audit financiar contabil, consultanță în domeniul economic, rețea de magazine specializată în comerțul cu mobilier, studii și foraje geotehnice, care are aproximativ 300 de salariati si vechime de peste 25 ani, atat pe piata romaneasca, cat si externa.

MOBILA S.A este, în prezent, cel mai mare producător de mobilier PAL, tapițerie și elemente din lemn stratificat din județul Ialomița, având o experiență îndelungată în producția de mobilier pentru locuințe, hoteluri, pensiuni, birouri, instituții, etc.

Cu o tradiție de peste 30 de ani, atât în producția de mobilier, cât și de tapițerie, societatea noastră a câștigat încrederea clienților.

Societatea MOBILA S.A. este certificata, avand implementat si mentinut sistemul de management al calitatii ISO 9001, precum si cel al managementului de mediu ISO 14001.

Totodata MOBILA S.A. a primit certificarea "STRONGEST IN ROMANIA 2017", in baza careia compania este certificata ca avand un nivel de bonitate crescut, doar 4% din companiile din Romania indeplinind conditiile la acelasi nivel. Strongest in Romania este o certificare prezenta in 8 tari, iar in Romania reprezinta si dovada apartenentei la o comunitate exclusiva constituita de Creditinfo si partenerii sai.